top of page

Samtaleforløb for par

Bliv bedre til at være jer selv sammen - og dermed til at leve godt med hinanden!

Samlivet kan være så berigende og kærligt når vi har fat i den positive spiral. Det er vigtigt at holde sig for øje når parforholdet enten er kørt fast eller er havnet i mere negativ spiral.

I et samtaleforløb får I både hjælp til udtrykke jer, så I bliver hørt og forstået i dybden af den anden og i dybden hører hvad den anden har på hjerte. I en par-relation er der altid et gensidigt ansvar i ikke at nå hinanden, og det kan føles umuligt at få fælles syn på, og dermed fælles forståelse for hvad der sker. Det får I hjælp til - Og dermed til at opdage hvordan I kan lykkes med hinanden! 

Med den hjælp til selvhjælp kan I genskabe den positive spiral og (gen)udvikle større dybde og glød i forholdet.

Disse samtaler ændrer hverken den enes eller den andens personlighed. Snarere vil samtalerne hjælpe begge til bedre at kunne være 'på hjemmebane' i forholdet og til dermed at få succes med at finde glød og glæde i at ære sammen. 

Og det vil gøre det muligt at genskabe den positive spiral og forstærke den gensidig forståelse, respekt og kærlighed. 

Selv hvor kærligheden er tabt og skilsmissen er uundgåelig, kan samtaler hjælpe til at genfinde respekten for hinanden i de nye roller.

Ring eller skriv for en uforpligtende snak om jeres situation og behov, så finder vi ud af om et samtaleforløb er det rigtige for jer.

© 2014  -  Lead 2 Succeed  -  Engdraget 11  -  DK 4140 Borup  -  Tlf +45 2060 2300  -  CVR 29033722

  • s-facebook
  • Twitter Metallic
  • Google Metallic
  • s-linkedin
bottom of page