Kærlighedsrejsen

 -   7 dages KÆRLIGHEDSREJSE til ITALIEN

Den ultimative gave til jeres parforhold. 
Vi velkommer jer med lige dele TANTRISK FORDYBELSE med din partner, GESTALTISK PARUDVIKLING og ROMANTISK FERIE i fantastiske omgivelser.
Denne rejse er for jer som ønsker at styrke passionen, nærværet og autenticiteten i jeres parforhold. Læs mere i ovenstående pdf-flyer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvor vi afholder kurset

 

Vi skal  bo på det mest romantiske 600 m2 store landsted med rustik italiensk charme, stor have, swimmingpool og omgivet af den smukkeste natur. Landstedet ligger i nærheden af den idylliske middelalderby Cantalice, ca. en times kørsel fra Rom. 

Praktiske informationer

Kurset varer fra lørdag den 21. maj til lørdag den 28. maj og koster normalt kr. 20.000 pr. par. Prisen er inkl. kost og logi, men ekskl. transportudgifter og drikkevarer. Særligt påsketilbud DKK 18.000 (OBS kun få pladser tilbage).

 

For at skabe de nødvendige vilkår for udvikling og intimitet på kærlighedsrejsen inviterer vi højst 6 par. Og vi tager en grundig personlig samtale med hvert enkelt par inden endelig kursusbekræftelse for at sikre at både kursusindholdet og timingen er rigtig for parret. 

Kærlighedsrejsen

nærkontakt.png

© 2019  -  Lead 2 Succeed  -  Engdraget 11  -  DK 4140 Borup  -  Tlf +45 2060 2300  -  CVR 29033722

  • s-facebook
  • Twitter Metallic
  • Google Metallic
  • s-linkedin