top of page

Kærlighedsrejsen

 -   7 dages KÆRLIGHEDSREJSE til ITALIEN

Den ultimative gave til jeres parforhold. 
Kærlighedsrejsen er en uges ophold i Italien for jer, som elsker hinanden og vil udforske og fordybe jeres kærlighed, og samtidig håndtere de gamle mønstre der ind imellem forstyrrer kontakten mellem jer.​

Vi har udviklet et vildt spændende koncept: En kombination af Tantrafordybelse, Gestaltisk Parudvikling og en enestående Romantisk ferie! Læs mere i ovenstående pdf-flyer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvor vi afholder kurset

Vi skal  bo på det mest romantiske 600 m2 store landsted med rustik italiensk charme, stor have, swimmingpool og omgivet af den smukkeste natur. Landstedet ligger i nærheden af den idylliske middelalderby Cantalice, ca. en times kørsel fra Rom. 

Praktiske informationer

Kurset varer fra lørdag d. 20. maj til lørdag d. 27. maj 2023 og koster normalt kr. 25.000 pr. par. Prisen er inkl. kost og logi, ekskl. transportudgifter og drikkevarer.

Early Bird inden 01. december 2022 DKK 21.000 (OBS. kun få pladser tilbage).

 

For at skabe de nødvendige vilkår for udvikling og intimitet på kærlighedsrejsen inviterer vi højst 5 par. Og vi tager en grundig personlig samtale med hvert enkelt par inden endelig kursusbekræftelse for at sikre at både kursusindholdet og timingen er rigtig for parret. 

Kærlighedsrejsen

nærkontakt.png

© 2019  -  Lead 2 Succeed  -  Engdraget 11  -  DK 4140 Borup  -  Tlf +45 2060 2300  -  CVR 29033722

  • s-facebook
  • Twitter Metallic
  • Google Metallic
  • s-linkedin
bottom of page